Home Real Madrid Uppgifter: Lewandowski vill flytta till Real Madrid

Uppgifter: Lewandowski vill flytta till Real Madrid

14225
0
Uppgifter: Lewandowski vill flytta till Real Madrid
FOTO: BILDBYRÅN

Robert Lewandowski har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Nu sägs anfallaren ha bett om att flytta till den spanska huvudstadsklubben.

Tidigare i veckan stod det klart att Robert Lewandowski inte vann Ballon d’Or, priset för världens bästa fotbollsspelare, då Lionel Messi snuvade polacken på trofén. Nu kommer uppgifter om att Lewandowski ska ha meddelat sin klubb Bayern München att han vill lämna nästa sommar.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som uppger att spelaren ska ha sagt till sin omgivning att han vill flytta och detta till Real Madrid som tidigare sagts vara intresserade av spelaren vid flertalet tillfällen. Spelaren kommer efter säsongen att ha ett år kvar på kontraktet, något som gör att han kan lämna för en sänkt prislapp jämfört med tidigare år.

Samtidigt skriver tidningen att det hela endast kommer bli av om man har rätt timeing. Real Madrid sägs redan ha Kylian Mbappé på ingång nästa sommar samtidigt som Erling Haaland är på tapeten. Lägg där till en Karim Benzema i toppform. Tre spelare som kan hindra en flytt från Lewandowski till Madrid, en stad han ryktats till ända sedan tiden i Borussia Dortmund.

SE ÄVEN: Uppgifter: Rüdiger har bestämt sig för att lämna Chelsea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here