Home Real Madrid Officiellt: Victor Lindelöf förlänger med United

Officiellt: Victor Lindelöf förlänger med United

2377
0
Officiellt: Victor Lindelöf förlänger med United

United förlänger med Lindelöf

Den svenske mittbacken som skrev på för Manchester United 2017 förlänger nu kontraktet med klubben.

Victor Nilsson Lindelöf förlänger med Manchester United. Det bekräftar den engelska storklubben på sin officiella hemsida efter ett par veckors ryktesspridning. Svensken som hade en svår start på Old Trafford men tagit en startplats under Ole Gunnar Solskjaer har spelat samtliga matcher denna säsong. Nu står det klart att svensken skriver på ett nytt kontrakt med United till och med sommaren 2024 med option på ytterligare ett år.

– Sedan dagen jag kom hit har United känts som hemma. Jag har växt väldigt mycket både som spelare och som person de senaste två åren och jag är tacksam över all stöttning och hjälp jag fått av klubben. Jag älskar att spela fotboll och mitt mål nu är att hjälpa laget att vinna troféer och ge tillbaka till fansen för deras oöverträffade support, säger han i ett uttalande på klubbens hemsida.

I och med förlängningen dubblar även försvararen sin lön till 150 000 pund i veckan. Det skrev Daily Mail för ett par dagar sen då man avslöjade att svensken skulle tjäna 538 miljoner kronor under de kommande sex åren.

Tränaren Ole Gunnar Solskjaer hyllan svensken

– Victor har etablerat sig här och har blivit en väldigt viktig del av vårt lag. Han sprider ett lugn över planen och jag kan se att han är fast besluten att hjälpa klubben och bli framgångsrik här, säger managern.

Totalt har det blivit 74 matcher för Lindelöf i United där han även gjort ett mål.

För endast ett par dagar sen förlängde även David De Gea med The Red Devils.

SE ÄVENUppgifter: Chelsea siktar in sig på Piatek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here