Home England Jurgen Klopp viftar bort Sancho-värvning

Jurgen Klopp viftar bort Sancho-värvning

2376
0
Jurgen Klopp viftar bort Sancho-värvning

Liverpool tänkte inte på Jadon Sancho

The Reds var intresserade av att värva spelaren som anslöt till Borussia Dortmund sommaren 2017. Jurgen Klopp säger dock att det var omöjligt att få till en affär.

Jadon Sancho är ett namn som blivit allt mer populärt att prata om i fotbollskretsar. Sommaren 2017 lämnade supertalangen Manchester City för att skriva på för Borussia Dortmund. Det var dock inte bara tyskarna som visade intresse för den nu 18-årige anfallaren. Klubbar från hela Europa hörde av sig angående Sancho och Liverpool var en av de. Nu berättar Jurgen Klopp att man ville få till en affär men att det hela var på gränsen till omöjligt.

– Med engelska spelare, så är det en smart idé (av Dortmund) eftersom att vi aldrig skulle ha haft en chans att gå för Sancho, säger Klopp enligt Sky Sports.

– Vi är inte blinda. Vi såg honom, tyckte om honom och tänkte: “Kan vi få honom?”. Nej. Det är eftersom att engelska klubbar inte säljer till andra engelska klubbar. Jag känner inte till anledningen till det, men de gör inte det. Nu kan de (engelska talanger) gå till Tyskland, vilket är en underbar liga, fortsätter han.

Jadon Sancho har kontrakt med Borussia Dortmund till och med sommaren 2022. Redan nu pratades det dock om en ny flytt där bland annat Real Madrid och FC Barcelona ska ha visat intresse för att få till en värvning av engelsmannen.

SE ÄVEN: Kingsley Coman kan spela på tisdag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here