Home Paris Saint-Germain Officiellt: Wijnaldum klar för Paris Saint-Germain

Officiellt: Wijnaldum klar för Paris Saint-Germain

1686
0
Officiellt: Wijnaldum klar för Paris Saint-Germain
FOTO: BILDBYRÅN

Georginio Wijnaldum är klar för spel i Paris Saint-Germain. Det bekräftar den franska huvudstadsklubben på torsdagskvällen.

Georginio Wijnaldum såg ut att vara så gott som klar för en flytt till FC Barcelona. Paris Saint-Germain erbjöd dock dubbelt så hög lön, något som gjorde att holländaren instället valde att flytta till Parc des Princes.

På sin officiella hemsida bekräftar PSG att man är överens med Wijnaldum och att spelaren skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2024.

Den 30-årige ansluter till PSG efter fem säsonger i Liverpool där han var med och vann både Premier League och Champions League.

– Att skriva på för Paris Saint-Germain är en ny utmaning för mig. Jag ansluter till en av de bästa trupperna i Europa och jag vill bidra med så mycket jag kan till detta ambitiösa projektet. PSG har under de senaste åren visat hur bra det är och jag är övertygad om att vi, tillsammans med våra fans, kan nå både längre och högre, säger spelaren efter att ha skrivit på sitt kontrakt.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus på nytt intresserade av Mauro Icardi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here