Home Juventus Bekräftar: Cristiano Ronaldo stannar i Juventus – eller?

Bekräftar: Cristiano Ronaldo stannar i Juventus – eller?

1712
0
Bekräftar: Cristiano Ronaldo stannar i Juventus
FOTO: BILDBYRÅN

Efter att ha ryktats kunna återvända till Real Madrid säger nu Juventus tränare att Cristiano Ronaldo bekräftat att han stannar i klubben.

Cristiano Ronaldo har ett år kvar på kontraktet med Juventus och har under våren och sommar kopplats ihop med en flytt. Det har framför allt varit Real Madrid som sagts vara intresserade, något som förnekats, samtidigt som det ska finnas intresse från PSG och Manchester United. Spelaren gick dock ut på sociala medier och skrev att han inte gillade ryktena som cirkulerade.

Nu bekräftar Juventus tränare Massimiliano Allegri att superstjärnan stannar. Detta på presskonferensen inför söndagens ligapremiär mot Udinese.

– Låt oss lägga detta år sidan, Ronaldo sa till mig att han stannar. Han har alltid tränat hårt och är redo. Jag har hört rykten i pressen men han har aldrig visat någon tecken på att han vill lämna.

Uppdatering 17:55: Enligt Sky Italia ska Cristiano Ronaldo ha bett om att få inleda kvällens möte med Udinese i väntan på att lösa spelarens framtid. Något som spär på flyttryktena för portugisen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Kylian Mbappé stannar i PSG ett år till

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here