Home Italien Uppgifter: Luka Jovic öppnar för flytt till AC Milan

Uppgifter: Luka Jovic öppnar för flytt till AC Milan

1731
0
Uppgifter: Luka Jovic öppnar för flytt till AC Milan
FOTO: BILDBYRÅN

Luka Jovic har inte alls fått den förstasäsong han hoppats på i Real Madrid. Nu sägs han öppna dörren för en flytt till Serie A och AC Milan.

Luka Jovic har inte haft det lätt under sin första säsong i Real Madrid. Skador blandat med svaga insatser har gjort att serben inte lyckats under sitt första år i Spanien. 22-åringen har även stått för kontroverser utanför planen då han lämnade Spanien för att åka hem till Serbien, mitt under den rådande karantänen i landet.

AC Milan har tidigare kopplats ihop med en värvning av Luka Jovic. Nu sägs anfallaren själv öppna dörren för en flytt till San Siro efter säsongen. Enligt Todofichajes ska Jovic vara ett av de namn som kan komma att ersätta Zlatan Ibrahimovic till hösten. Samma site skriver även att Napoli ska vara intresserade av en inlåning av Jovic.

Det stora frågetecknet för Milans del är dock prislappen. Real Madrid betalade 60 miljoner euro till Eintracht Frankfurt sommaren 2019 för Jovic. En summa man troligen vill ha tillbaka vid en försäljning.

Luka Jovic har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Manchester United leder i jakten på Jude Bellingham

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here