Home England Uppgifter: Manchester United vill sno till sig Raheem Sterling

Uppgifter: Manchester United vill sno till sig Raheem Sterling

1688
0
Uppgifter: Manchester United vill sno till sig Raheem Sterling
FOTO: BILDBYRÅN

Manchester United sägs vilja göra ett försök att värva Raheem Sterling. Detta om Manchester City blir avstängda från Champions League.

Under coronakrisen har det dykt upp flera rykten från de engelska tabloiderna. Det senaste som rapporteras på de brittiska öarna är att Manchester City kan tvingas sälja flertalet spelare i sommar om klubben inte tillåts spela i Champions League nästkommande säsong.

Det är The Independent som kommer med uppgifterna om den engelska storklubben. Samtidigt skriver man att Manchester United kan tänka sig att värva engelsmannen om han tvingas lämna Etihad Stadium under sommarens transferfönster.

Föredrar flytt till Real Madrid

Vidare skriver samma tidning att Sterling endast ska vara intresserad av en flytt till Real Madrid om FIFA inte upphäver straffet på två säsonger utan spel i varken Champions League eller Europa League.

Sterling har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till den spanska huvudstaden och har inte smugit med att han en dag skulle vilja spela på Estadio Santiago Bernabéu.

Raheem Sterling har kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal fortsatt intresserade av Thomas Lemar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here