Home England Uppgifter: Chelsea vill värva Dean Henderson från United

Uppgifter: Chelsea vill värva Dean Henderson från United

2120
0
Uppgifter: Chelsea vill snuva United på Dean Henderson
foto: bildbyrån

Frank Lampard är inte nöjd med Kepas insatser denna säsong. Nu vill Chelseas tränare istället hämta in Dean Henderson från Manchester United.

Chelsea är ute efter en ny målvakt efter att Frank Lampard tappat förtroendet för Kepa Arrizabalaga. Många namn har kopplats ihop med klubben, bland annat Jan Oblak, och nu har ett nytt namn dykt upp i jakten på en ny burväktare på Stamford Bridge.

Enligt Daily Express ska Manchester Uniteds målvakt Dean Henderson vara det namn som The Blues siktat in sig på i sommar. Målvakten är denna säsong utlånad till Sheffield United där han slagit igenom och nu vill Chelsea knyta till sig 23-åringen i sommar.

Även Ajax-målvakten André nana ska finnas på Lampards önskelista.

Vill behålla Henderson

Denna säsong har Henderson spenderat i Sheffield United. Lagets tränare Chris Wilder har tidigare uttryckt sin vilja att behålla målvakten under ytterligare en säsong.

– Vi har redan börjat prata med spelaren och Manchester United. Det är deras spelarens och klubbens beslut. Vi skulle älska att han stannar hos oss en säsong till. När vi har några nyheter kommer vi att berätta det för er, har Wilder tidigare sagt enlig Daily Express.

SE ÄVEN: Mourinho: “TAS-beslut är skamligt”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here