Home England Nilsson Lindelöf ville flytta till Championship

Nilsson Lindelöf ville flytta till Championship

1912
0
Nilsson Lindelöf ville flytta till Championship
FOTO: BILDBYRÅN

Den svenske landslagsförsvararen hade i sikte att flytta till Championship. Detta innan han skrev på för Manchester United.

Sommaren 2017 flyttade Victor Nilsson Lindelöf från Benfica till Manchester United. 25-åringen har sedan dess lyckats ta en startplats på Old Trafford. Nu avslöjar Benficas tidigare tränare Rui Vitoria att svensken var inställd på en flytt till den engelska andraligan.

– En eller två veckor innan vintermarknaden stängde kom Victor till mitt kontor och sa till mig och Rui Costa att han ville lämna för att han hade ett erbjudande från en engelsk klubb i andraligan och han ville gå eftersom han ville spela mer. Jag sa till honom: ”Det är väldigt nära, din dörr är på väg att öppnas, det kanske bara kommer en möjlighet, säger han till BTV enligt Abola.pt och fortsätter:

– Och han gick med på att stanna. Sedan kom en skada på Luisao, en annan på Lisandro och när han kom in var han redo. I dag är han i England och i en av de största klubbarna i världen eftersom han visste hur han skulle vänta på sin möjlighet. Vår strategi var att ha två, tre erfarna mittbackar och en yngre: vi gjorde det med Lindelöf, sedan med Ruben Dias. Och de var redo när de kom in, avslutar Vitoria.

SE ÄVEN: Julen Lopetegui på jakt efter Corona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here