Home England Bekräftar: Arsenal lyssnar inte på bud för Nicolas Pepe

Bekräftar: Arsenal lyssnar inte på bud för Nicolas Pepe

6531
1
Bekräftar: Arsenal lyssnar inte på bud för Nicholas Pepe
FOTO: BILDBYRÅN

Nicolas Pepe har inte nått upp till förväntningarna i Arsenal. Klubben är dock inte intresserade av att sälja ivorianen, något tränaren Mikel Arteta poängterar.

Nicolas Pepe, 26, är Arsenals dyraste värvning genom tiderna då engelsmännen betalade hela 80 miljoner euro för spelaren som flyttade till Emirates Stadium 2019. Det har dock inte blivit det genombrott som man hoppats på men trots den uteblivna succén tänker Arsenal inte på att sälja spelaren. Det bekräftar tränare Mikel Arteta.

– Vi tänker inte på att sälja honom och nu är det inte heller rätt tillfälle att prata om det. Det enda vi tänker på är att Pepe ska prestera på den höga nivå som vi vet att han kan, säger Arteta enligt Evening Standard.

Pepe har denna säsong endast spelat 662 minuter, utspritt på nio matcher. Totalt har det blivit ett mål och tre assist.

– Han har haft några väldigt bra perioder under tiden som jag varit här. Han har även haft några mindre bra stunder där han inte varit speciellt medverkande, men så är det för många andra spelare med, säger Arteta.

Klubbar som Newcastle United och AC Milan har båda sagts vara intresserade av Pepe som har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: Anfallaren vill lämna United – permanent

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here