Home Chelsea FC Uppgifter: Arsenal och Chelsea gör upp om Ivan Toney

Uppgifter: Arsenal och Chelsea gör upp om Ivan Toney

244
0
Uppgifter: Arsenal och Chelsea gör upp om Ivan Toney
FOTO: Bildbyrån

Brentfords stjärnforward Ivan Toney, 27, är avstängd från att spela tävlingsmatcher fram till den 17 januari 2024. Det var i maj som han blev avstängd i åtta månader efter att ha brutit mot det engelska förbundets regelverk vad gäller betting. Bland annat har han spelat på matcher som han själv och/eller hans lag spelat i.

Sedan den 17 september har Toney börjat träna med Brentford igen för att bygga upp formen, men det är osäkert om han är kvar i klubben när transferfönstret stänger i januari.

Premier League-rivalerna Chelsea och Arsenal har tidigare kopplats ihop med den målfarlige anfallaren som gjorde 20 mål i Premier League förra säsongen. Nu uppger tidningen Evening Standard att Brentford satt en prislapp på 80 miljoner pund, cirka 970 miljoner kronor, på sin storstjärna.

Arsenal har även scoutat Feyenoords Santiago Gimenez och Wolves Pedro Neto, men Toney är ett av de ”primära målen” enligt Evening Standard. Chelsea ska också ha en högklassig striker högt upp på sin prioriteringslista.

LÄS ÄVEN: United ”som galna” att värva Costa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here