Home AC Milan Milan visar intresse för Jonathan David

Milan visar intresse för Jonathan David

222
0
Milan visar intresse för Jonathan David

AC Milan är på jakt efter en ung anfallare för att förstärka offensiven och avlasta Olivier Giroud. Nu kommer uppgifter om att man riktat blickarna mot Jonathan David i Lille.

AC Milans tränare Stefano Pioli har under en längre tid sagt att han vill värva in konkurrens till Olivier Giroud på anfallsplatsen då fransmannen hunnit bli 37 år och inte kan spela samtliga matcher. Tidigare har Milan försökt med billigare alternativ som till exempel Luka Jovic, men framgångarna har uteblivit. Nu kommer uppgifter om att man vill spänna de ekonomiska musklerna och hämta in en anfallare i vinter.

Enligt Mundo Deportivo är Lilles anfallare Jonathan David ett namn man vill hämta in i vinter och en prislapp sägs ligga på runt 35 miljoner euro.

Befinner sig i formsvacka

Milan fick upp ögonen för David under förra säsongen då han gjorde 24 mål på 37 matcher i den franska ligan. Denna säsong har det dock endast blivit två mål på tolv matcher, siffror som är långt ifrån vad spelaren presterade förra säsongen. Milan ser dock situationen som positiv då spelaren redan visat vad han är kapabel till samtidigt som man hoppas att priset kan sjunka då spelaren befinner sig i en formsvacka.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City intresserat av Reece James

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here