Home Spanien Rivaldo: ”Jag tror Messi flyttar till Paris Saint-Germain”

Rivaldo: ”Jag tror Messi flyttar till Paris Saint-Germain”

2174
0
Rivaldo:
FOTO: BILDBYRÅN

Lionel Messi sitter på ett utgående kontrakt med FC Barcelona. Nu säger den tidigare storspelaren Rivaldo var han tror att argentinaren spelaren till hösten.

Var Lionel Messi, 33, kommer att spela efter sommaren är oklart. Både Manchester City och Paris Saint-Germain har kopplats ihop med en värvning av argentinaren men det sista ordet är långt ifrån sagt.

Nu uttalar sig den tidigare storstjärnan Rivaldo och säger att han tror att Messi tillslut flyttar till Paris Saint-Germain för att spela tillsammans med Neymar.

– Detta tunga nederlaget mot PSG (1-4) kommer nästan med säkerhet att vara Messis sista Champions League-match med Barcelona på Camp Nou. (Barcelona kan inte ge Messi) den verkliga möjligheten att kriga om stora troféer. Hans framtid kommer att vara i PSG, ännu mer med tanke på hans prestation på Camp Nou. De är ett lag som kan ge honom möjlighet att fortsätta vinna troféer, säger han till Betfair.

Vidare säger Rivaldo att Messi lider under denna säsong då han inte har Luis Suárez bredvid sig i anfallet.

– Messi har passerat 30 år, (och han) tar fortfarande ansvar för laget. Och för att göra saken värre har han den här säsongen sett sin bästa lagkamrat, Luis Suarez, lämna i en obegriplig försäljning som har sett till att göra Atletico Madrid starkare än någonsin, fortsätter Rivaldo.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea på jakt efter Raphael Varane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here