Home Italien Uppgifter: Juventus kan rea ut Cristiano Ronaldo

Uppgifter: Juventus kan rea ut Cristiano Ronaldo

2170
0
Juventus har tidigare öppnat dörren för att sälja Cristiano Ronaldo efter säsongen. Nu sägs man vilja göra det för ett kraftigt reducerat pris. Sommaren 2018 anslöt Cristiano Ronaldo till Juventus från Real Madrid. Italienarna betalade då 120 miljoner euro för portugisen som lämnade den spanska huvudstadsklubben efter nio säsonger. Under tiden på Juventus Stadium har det blivit två Serie A-titlar och två italienska supercup-titlar. Man har dock åkt ur Champions League redan i åttondelsfinalen två år i rad, en turnering som Juventus hoppades kunna vinna med CR7 på planen. Nu skriver Corriere dello Sport att Juventus har satt en prislapp på portugisen för att släppa honom efter tre säsonger i klubben. Tidningen skriver att Juventus kan gå med på att acceptera bud på 29 miljoner euro för att släppa efter säsongen. Något som skulle innebära en förlust på 91 miljoner euro. Spelarens kontrakt med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2022. Kontraktets längd innebär att Den Gamla Damen måste sälja superstjärnan till sommaren för att inte riskera att tappa honom gratis efter nästa säsong. Juventus direktör Fabio Paratici har tidigare uttalat sig om spelarens framtid i klubben. – Lyckligtvis är det fortfarande ett år kvar på Ronaldos kontrakt, så vi har tid att prata med honom. Det är inte vår prioritet just nu, sa Paratici enligt Football-Italia. Paris Saint-Germain och Inter Miami är två klubbar som sägs vara intresserade av att köpa loss Ronaldo. Denna säsong har det blivit 27 mål och fyra assist på 32 matcher för Cristiano Ronaldo i Juventus. SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus på nytt intresserade av Jorginho
FOTO: BILDBYRÅN

Juventus har tidigare öppnat dörren för att sälja Cristiano Ronaldo efter säsongen. Nu sägs man vilja göra det för ett kraftigt reducerat pris.

Sommaren 2018 anslöt Cristiano Ronaldo till Juventus från Real Madrid. Italienarna betalade då 120 miljoner euro för portugisen som lämnade den spanska huvudstadsklubben efter nio säsonger.

Under tiden på Juventus Stadium har det blivit två Serie A-titlar och två italienska supercup-titlar. Man har dock åkt ur Champions League redan i åttondelsfinalen två år i rad, en turnering som Juventus hoppades kunna vinna med CR7 på planen.

Nu skriver Corriere dello Sport att Juventus har satt en prislapp på portugisen för att släppa honom efter tre säsonger i klubben. Tidningen skriver att Juventus kan gå med på att acceptera bud på 29 miljoner euro för att släppa efter säsongen. Något som skulle innebära en förlust på 91 miljoner euro.

Spelarens kontrakt med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2022. Kontraktets längd innebär att Den Gamla Damen måste sälja superstjärnan till sommaren för att inte riskera att tappa honom gratis efter nästa säsong.

Juventus direktör Fabio Paratici har tidigare uttalat sig om spelarens framtid i klubben.

– Lyckligtvis är det fortfarande ett år kvar på Ronaldos kontrakt, så vi har tid att prata med honom. Det är inte vår prioritet just nu, sa Paratici enligt Football-Italia.

Paris Saint-Germain och Inter Miami är två klubbar som sägs vara intresserade av att köpa loss Ronaldo.

Denna säsong har det blivit 27 mål och fyra assist på 32 matcher för Cristiano Ronaldo i Juventus.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus på nytt intresserade av Jorginho

Previous articleUppgifter: David de Gea kan lämna Manchester United i sommar
Next articleAgenten: ”Hakimi är lycklig i Inter”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.