Home Hammarby Bekräftar: Kacaniklic öppnar för att lämna Hammarby

Bekräftar: Kacaniklic öppnar för att lämna Hammarby

6737
0
Bekräftar: Kacaniklic öppnar för att lämna Hammarby
foto: bildbyrån

Alexander Kacaniklic sitter på ett kontrakt som går ut nästa vinter. Nu öppnar han för att lämna tidigare.

Alexander Kacaniklic kom till Hammarby i fjol efter att ha spenderat över tio år utomlands. Den första säsongen blev lyckad för den nu 29-årige yttern men 2020 har inte varit lika imponerande. Spelarens kontrakt går ut i december 2021 och nu säger han att han kan lämna tidigare, men att han även kan förlänga med Bajen.

– Jag gillar inte att spekulera, men jag har kontrakt här och trivs jättebra. Jag har ett år kvar på kontraktet och vi får se om det blir mer eller mindre, det vet ingen. Jag fokuserar fullt ut på Hammarby.

Kacaniklic menar att det inte fanns i planerna att flytta utomlands efter att ha återvänt till Allsvenskan och Hammarby.

– Jag hade inte så mycket tankar på det. Jag kom mest hit för att Jesper (Jansson) förklarade sina tankar med klubben och vad klubben ville komma och den biten. Det var det jag fastnade för, och att vara med på en sådan resa med att hjälpa klubben att ta steg framåt. Jag fokuserade inte på vad som ska hända i framtiden. Det är nuet som gäller. Jag fokuserar på det för att göra mitt bästa för laget, säger han till Fotbollskanalen.

Kacaniklic har spelat i klubbar som Nantes, Fulham, Burnley och FC Köpenhamn.

SE ÄVEN: Bekräftar: Juventus och Chelsea var intresserade av Thomas Partey

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here