Home Fotboll Viktig match på söndag

Viktig match på söndag

1276
0
Viktig match på söndag

Efter ett kryss på bortaplan (3-3) mot Norge i den senaste matchen i EM-kvalet, är förväntningarna på Sveriges herrar mycket höga inför söndagens kommande hemmamöte. Då Spanien dominerat stort i gruppen och hittills vunnit alla sina 4 matcher, är därmed chansen till gruppvinst borta för Sveriges del. Istället avgör söndagens matchresultat om Sverige ska lyckas knipa andraplatsen i gruppen, eller inte.

Spår publikfest

Trots att matchen går av stapeln så sent som klockan 20.45, spås det ändå att det kommer bli en stor publikfest i Friends Arena, med över 40 000 åskådare. Av dessa beräknas runt 2 500 vara norrmän.

Det finns 2 000 platser till den norska klacken, vilka Norges förbund ansökt om, men förutom dessa beräknas det alltså komma runt 500 åskådare till ifrån grannlandet.

Livebetta direkt från arenan hos MrGreen

Som om inte denna match redan var spännande nog så bjuds det på grymma odds hos bland annat MrGreen. Du kan dessutom betta live för att maximera spänningen. Det finns inget mer adrenalinfyllt än att kolla på en spännande match och samtidigt betta i realtid.

Oddsen ändras hela tiden och chanserna för dig att betta rätt ökar om du är snabb och hänger med. Du kanske till och med ska gå på matchen? Låt inte det stoppa dig från att placera dina bets. Hos MrGreen kan du nämligen betta via din mobil så du kan spela vart du än befinner dig. Till och med om du är på självaste matchen – läs mer här.

Ständig syskonrivalitet

Att matchen kommer att vara viktig för de båda lagen, råder det inte några tvivel om. Oavsett vilken plats i gruppen det handlar om, så är en match mellan Sverige och Norge alltid en match fylld av syskonrivalitet. Detta bådar gott för den som ser fram emot en match med förstklassigt bollspel och mycket skalle.

Ajer skadad

Inför söndagens match saknas den norske stjärnbacken Kristoffer Ajer. Detta på grund av en sträckning han ådrog sig i Celtics senaste möte med AIK i Europa League kvalet. Han tvingas nu till två veckors vila och missar därmed både Norges möte med Sverige och även deras match mot Malta.

Om detta kommer att reducera Norges försvar tillräckligt för att låta favoriten Sverige gå hem med vinsten, återstår att se.

Previous articleSolskjaer: ”Pogba stannar i Manchester United”
Next articleDries Mertens kan lämna för spel i Kina i vinter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.