Home England Expresidenten: ”Real Madrid vill köpa Mohamed Salah”

Expresidenten: ”Real Madrid vill köpa Mohamed Salah”

2688
0
Expresidenten:
FOTO: BILDBYRÅN

Real Madrid har vid flera tillfällen sagts vara intresserade av Mohamed Salah. Nu bekräftar tidigare presidenten att marängerna vill göra ett nytt försök att köpa loss egyptiern.

Mohamed Salah är ett namn som finns på önskelistan hos flera av Europas största klubbar. 28-åringen har väckt intresse hos bland annat FC Barcelona och Real Madrid där framför allt den sistnämnda klubben sagts vilja göra en ansträngning för att hämta in anfallaren.

Nu uttalar sig klubbens tidigare president, Ramon Calderón, och bekräftar Real Madrids intresse för Salah.

– Han är en fantastisk spelare och en målskytt. Han hjälpte Liverpool genom att ge sitt bästa, men jag tror inte de kommer släppa honom. Salah är självklart eftertraktad av Real Madrid, men Liverpool skulle be om mycket pengar. Salah är en stor spelare med fantastisk potential, och alla klubbar vill köpa sådana talanger, men jag tror inte att Real Madrid har den ekonomiska styrkan att värva Salah, säger Calderon till ON Time Sports enligt Goal.com.

Denna säsong har det blivit 24 mål på 36 matcher i Liverpool för Salah vars kontrakt med The Reds sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Bayern München i samtal med Koulibaly

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here